IK BEN GASTHEER/VROUW

Wil je meedoen aan een speciale online versie van Cultuur bij je buur? En vind je het leuk om digitaal gastheer of -vrouw te zijn van een online optreden via Zoom? Je hoeft geen thee of koffie te zetten voor je publiek maar wel wat aardigheid te hebben in de wondere wereld van internet. Uiteraard spijkeren wij je tevoren daarin nog wat bij als je wil.

 

Boek dan nu de artiest of act van je keuze. Zoek hieronder naar de kunstenaar of artiest die bij je past. Heb je er een gevonden, neem dan contact met ons op, dan brengen wij je in contact met de artiest/act.

 

Wanneer de artiest met je in zee wil, kun je samen verdere afspraken maken. Over het tijdstip, de manier van aan- en afkondigen, enz. En daarna samen alvast wat oefenen met Zoom om beslagen ten ijs te komen op de dag zelf.

 

Elke match wordt opgenomen in de agenda van de website met een eigen link. Het publiek kan via die link het optreden bijwonen. Elk optreden duurt een half uur.

maak je keuze

Kim & Andre

Kim & Andre spelen samen akoestische popnummers van o.a. Ed Sheeran, James Bay en Anouk. Als trouwe CBJB-artiesten staan wij ook dit jaar weer voor u klaar met leuke nieuwe nummers.

genre: muziek

Eddie Solomon

Voor ruim 90 minuten heb ik aan akoestische popsongs met viool en gitaar. Mijn invloeden zijn o.a. Jeff Buckley, The Doors, Scott Walker en Nick Cave.

genre: muziek

Martin van de Vrugt

Martin van de Vrugt (Deventer, 1963) is een singer-songwriter. Sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica.

genre: muziek

Duo Guitarrazzo

Twee prachtige gitaren , twee enthousiaste gitaristen,

genre: muziek

ANDY

Andy zingt van alles wat maar met voorkeur Engelstalig, zoals Neil Diamond, Elvis Presley, Barry Manilow, etc.

genre: muziek, overig

Jan en Lieneke

Jan en Lieneke treden op met muziek, afgewisseld met gedichten en een enkel verhaal. Jan zingt en speelt piano met sfeervolle (deels eigen) Nederlandstalige songs. Lieneke draagt voor uit eigen werk.

genre: muziek, literatuur

Jan Allaart

Jan zingt en begeleidt zichzelf op piano met sfeervolle Nederlandstalige songs over het leven en leren leven. De nummers zijn of geheel eigen werk, of de tekst is eigen werk (en de muziek geleend).

genre: muziek

Hans Brouwer

Ik zing liedjes en begeleid mezelf op de gitaar. NL uit omas tijd, NL uit onze jeugd en tienertijd, Folk, R&B, Traditionals, Chansons, Canciones,... Zie mijn site! Indien gewenst: op verzoek.

genre: muziek

Lily of the Valley

Hai ik ben Lily of the Valley. Ik treed op met piano en daarna lees ik gedichten voor uit mijn gedichtenbundeltje. poezie en fine art waren nog nooit zo herkenbaar.

genre: theater, muziek

Ticket to Life

Ticket to Life: een muzikale ode aan de liefde! De artiesten in hun repertoire hebben allemaal op hun eigen manier de liefde leren kennen. Dirkjan en Eline vertolken dit op hun eigen manier.

genre: muziek

Elly Spruyt

Hallo lieve mensen, ik zing en sinds een jaar of 15 ben ik echt aan het optreden. Met liedjes waarin ik de emotie kan doorgeven. Als mensen even stil zijn na mijn zang is dat 't grootste compliment.

genre: muziek

Met Passie & Plezier

Easy listening, classic rock, pop, country & soul. Twee stemmen, 1 gitaar. Engels- & Nederlandstalig. Muziek van de jaren '60 tot heden. Van Bette tot Bowie, Clapton tot Parton & Denver tot Dylan.

genre: muziek

Veel Plezier

Wij zijn Felice Oosting en Herman van de Velde. Wij spelen nog niet zolang samen maar wel met Veel Plezier. Ons repertoire is heel divers: van Iers tot klassiek, van Klezmer tot Argentijns.

genre: muziek

Guus Essers Band

Aanstekelijke jazz, boogie-woogie en geimproviseerde pop - Piano, basgitaar, sax/klarinet en slagwerk - Andre Jansen, Jan ter Maat, en Cees & Guus Essers - Inspiratie & een hoop speelplezier!

genre: muziek

Lisa & Daniel

Deze kersverse Apeldoorners zingen je toe vanuit hun boshuisje bij t Loo. Net verhuisd uit Utrecht, hopen ze nu Apeldoorn te betoveren met hun dromerige liedjes over verlangen, verlies en thuiskomen.

genre: muziek

Frans Leeuwangh

Ik speel al vanaf mijn 13de jaar accordeon, en wel knop (weerszijden) Tegenwoordig heb ik een digitale accordeon, waarmee ik net zo makkelijk sax of orgel speel. met ingebouwde versterking.

genre: muziek

Acitizen

Acitizen , artist & producer. dark Acid house music, live musician Since 2016.

genre: muziek

TeeJoo

Ik ben een Singer Songwriter die bij CbjB 2x heeft meegedaan als deel van een duo en als zanger/gitarist van een band. Naast eigen nummers speel ik o.a. nummers van Neil Young en Jackson Browne.

genre: muziek

Vertelgenootschap: Lida Roegholt en Alie van Ommen

Verhalen van vroeger en nu, van mens en dier, vechten en feesten, weemoed en verlangen. Lida en Alie brengen 3 korte verhalen die in elkaar overgaan tot een doorlopende voorstelling.

genre: literatuur

Static Line

Wij, Junus Tapilawatan, Marco Driessen en Roy Francke vormen samen de band Static Line. We spelen hoofdzakelijk eigen nummers in het genre van melodieuze popmuziek en doen graag mee aan dit project.

genre: muziek