Ik ben artiest

Speel je in een band, zing je in een koor, maak je geweldige foto’s die je graag wil exposeren of dans je de sterren van de hemel? Dan is ‘Cultuur bij je buur’ dé kans om op te treden. Gewoon bij jou om de hoek!

 

Iedereen kan meedoen als je maar een link met Apeldoorn hebt. Je moet wel over enig niveau beschikken en dat kenbaar kunnen maken bij je inschrijving (foto, geluidsopname). Zo weet je gastheer of -vrouw wat hij/zij in huis haalt. Je kunt natuurlijk ook zelf een plek regelen maar doe dat dan wel via deze website, dan profiteer je van de gezamenlijke PR en publiciteit!

 

Word je geboekt door een gastheer/vrouw, reageer dan binnen 1 week, anders vervalt de boeking! Heb je interesse, dan maak je samen verdere afspraken waarbij je volgens een van de twee rondes 3 keer een half uur optreedt:

 

• 13.00 / 14.30 / 16.00
• 13.45 / 15.15 / 16.45

 

Vul vóór 22 februari onderstaand formulier in om je in te schrijven. Vergeet niet om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Let op! Op veel plekken is het niet mogelijk om als band voluit versterkt op te treden, laat daarom weten of een (semi-)akoestische set ook mogelijk is.