IK BEN GASTHEER/VROUW

Heb je een plek in de stad of een van de dorpen van Apeldoorn waar je artiesten kunt ontvangen? Boek dan hieronder de artiest van je keuze.
Bijna alle plekken zijn geschikt, behalve reguliere podia. Dus kom maar op met die huiskamers, voetbalvelden, tuinen en verzorgingshuizen. Overal waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Laat zien hoe gastvrij Apeldoorn is. Koffie en thee krijg je er van ons (beter gezegd: van Albert Heijn) gratis bij!

 

Zoek hieronder naar de kunstenaar of artiest die bij je past. Heb je er een gevonden, dan klik je op ‘boek nu’ om je boekingsverzoek in te dienen.

 

Wanneer de artiest met je in zee wil, kun je samen verdere afspraken maken. Deze match wordt opgenomen in de agenda van de website.

Een artiest treedt drie keer een half uur op. Het publiek wisselt steeds.

 

Boeken kan pas vanaf 1 februari 2022

maak je keuze

Handsome Molly

Handsome Molly staat voor stijlvolle rock 'n roll, en bestaat uit Lody Willemsen, drums; Hans Bulten, bas; Jacco Verhaaf, gitaar en Ton Terink, zang/gitaar. Ook akoestisch te boeken.

genre: muziek

ANDY

Zing van alles wat Engels Duits Nederlands in het populaire genre

genre: muziek

Anita ten Wolde-Huernink

Ik maak olieverfschilderijen en af en toe acryl. Ik geef cursussen in realistisch olieverfschilderen. Voor informatie zie de website

genre: beeldend

Eddie Solomon

Eddie Solomon zingt voornamelijk Nederlandstalig en is beïnvloed door de muziek van o.a. Scott Walker, Jeff Buckley, Nick Cave en The Doors.

genre: muziek

Sietse

Sietse speelt poëtische liedjes uit eigen pen. Met een geheel eigen stijl en geluid voert hij u langs de randen van zijn hoofd en de vijver van zijn dromen en gedachten.

genre: muziek

Bas, Willem en ik

De schrijvers Bas Langereis, Willem Bierman en Reinier Groenendijk lezen eigen werk: verhalen, columns en gedichten.

genre: literatuur

Heron Lane

Zeer ervaren zangeres, 2 zangers/gitaristen en een basgitarist, spelen Bonnie Raitt, Buffalo Springfield, Anouk, Willy DeVille, Bob Dylan, Danny Vera. Zonder drummer dus geschikt voor kleine settings.

genre: muziek

Rechts van het midden

Rechts van het midden (improvisatiecomedie) maakt korte (hopelijk) komische en muzikale scenes die volledig geimproviseerd worden. Kom samen met ons genieten met een lach (en misschien een traan).

genre: theater

SPQTRM (Spectrum)

SPQTRM is een zevenkoppige Westcoast/AOR band met voorliefde voor muziek van o.a. Steely Dan, Gino Vannelli, James Taylor, Boz Scaggs en andere jazz-gerelateerde poprock.

genre: muziek

Tammo Tamminga

Tammo Tamminga is een singer-songwriter met Groningse roots. Hij zingt in het Gronings, Nederlands en Engels. Persoonlijke liedjes over leven en liefde, verlies en verlangen

genre: muziek

Kim & Andre

Kim & Andre spelen en zingen samen als duo akoestische popnummers.en kennen elkaar van het InTheBand-project van Gigant. Ze spelen nummers met een eigen twist van Ed Sheeran/James Bay/Tracy Chapman

genre: muziek