IK BEN GASTHEER/VROUW

Heb je een plek in de stad of een van de dorpen van Apeldoorn waar je artiesten kunt ontvangen? Boek dan hieronder de artiest van je keuze.
Bijna alle plekken zijn geschikt, behalve reguliere podia. Dus kom maar op met die huiskamers, voetbalvelden, tuinen en verzorgingshuizen. Overal waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Laat zien hoe gastvrij Apeldoorn is. Koffie en thee krijg je er van ons (beter gezegd: van Albert Heijn) gratis bij!

 

Zoek hieronder naar de kunstenaar of artiest die bij je past. Heb je er een gevonden, dan klik je op ‘boek nu’ om je boekingsverzoek in te dienen.

 

Wanneer de artiest met je in zee wil, kun je samen verdere afspraken maken. Deze match wordt opgenomen in de agenda van de website.

Een artiest treedt drie keer een half uur op. Het publiek wisselt steeds.

 

 

Boeken kan pas vanaf 1 februari 2022

maak je keuze

Handsome Molly

Handsome Molly staat voor stijlvolle rock 'n roll, en bestaat uit Lody Willemsen, drums; Hans Bulten, bas; Jacco Verhaaf, gitaar en Ton Terink, zang/gitaar. Ook akoestisch te boeken.

genre: muziek

ANDY

Zing van alles wat Engels Duits Nederlands in het populaire genre

genre: muziek

Anita ten Wolde-Huernink

Ik maak olieverfschilderijen en af en toe acryl. Ik geef cursussen in realistisch olieverfschilderen. Voor informatie zie de website

genre: beeldend

Eddie Solomon

Eddie Solomon zingt voornamelijk Nederlandstalig en is be?¯nvloed door de muziek van o.a. Scott Walker, Jeff Buckley, Nick Cave en The Doors.

genre: muziek

Sietse

Sietse speelt poëtische liedjes uit eigen pen. Met een geheel eigen stijl en geluid voert hij u langs de randen van zijn hoofd en de vijver van zijn dromen en gedachten.

genre: muziek

Bas, Willem en ik

De schrijvers Bas Langereis, Willem Bierman en Reinier Groenendijk lezen eigen werk: verhalen, columns en gedichten.

genre: literatuur

Heron Lane

Zeer ervaren zangeres, 2 zangers/gitaristen en een basgitarist, spelen Bonnie Raitt, Buffalo Springfield, Anouk, Willy DeVille, Bob Dylan, Danny Vera. Zonder drummer dus geschikt voor kleine settings.

genre: muziek

Rechts van het midden

Rechts van het midden (improvisatiecomedie) maakt korte (hopelijk) komische en muzikale scenes die volledig geimproviseerd worden. Kom samen met ons genieten met een lach (en misschien een traan).

genre: theater

SPQTRM (Spectrum)

SPQTRM is een zevenkoppige Westcoast/AOR band met voorliefde voor muziek van o.a. Steely Dan, Gino Vannelli, James Taylor, Boz Scaggs en andere jazz-gerelateerde poprock.

genre: muziek

Tammo Tamminga

Tammo Tamminga is een singer-songwriter met Groningse roots. Hij zingt in het Gronings, Nederlands en Engels. Persoonlijke liedjes over leven en liefde, verlies en verlangen

genre: muziek

Kim & Andre

Kim & Andre spelen en zingen samen als duo akoestische popnummers.en kennen elkaar van het InTheBand-project van Gigant. Ze spelen nummers met een eigen twist van Ed Sheeran/James Bay/Tracy Chapman

genre: muziek

Granada ensemble

Het Granada ensemble bestaat uit 4 ervaren gitaristen en speelt onder andere klassieke-, Spaanse- en Zuid-Amerikaanse muziek op de Spaanse gitaar.

genre: muziek

De mannen

Twee vrienden, twee mannen, passie voor muziek. Met humor en vol overgave brengen we eerlijke en toegankelijke muziek voor jong en oud.

genre: muziek

KSH Egerländerkapel

Wij zijn een enthousiaste groep egerlandermuzikanten, een onderdeel van het KSH Orkest Apeldoorn. In 2019 hebben wij ook deelgenomen aan het project cultuurbijjebuur. Het publiek was zeer enthousiast.

genre: muziek

Elly Spruyt

Mijn passie is zingen, en het lijkt me heerlijk als er weer een podium komt waar het weer mag. Luisterliedjes en gevoelige songs, en ook nog gedichten voorlezen uit eigen werk. Ik heb er zin in!

genre: muziek, literatuur

Toneelgroep Graficus

De voorstelling Liefde op anderhalve meter is ontstaan toen duidelijk werd dat avondvullende producties in coronatijd niet mogelijk waren. De voorstelling is een compilatie van monologen en dialogen.

genre: theater

The Lot

De Apeldoornse coverband The Lot speelt gitaarpop. Richard Havenaar (zang & gitaar), Jacqueline Laros (toetsen & zang), Henk van Hoorne (gitaar), Frans Scholten (bas), Marcel Bakker (drums)

genre: muziek

The College Barbers

Zingen met niets meer of minder dan je eigen stem, zonder begeleiding. Muziek maken en voelen. Vierstemmig, met mooie barbershop-akkoorden. Songs die gaan over liefde, vreugde en verdriet in het leven

genre: muziek

UKE22

UKE22 speelt de songs van de Ierse supergroep U2, met ukelele, bas en drums/percussie. Terug gebracht tot de naakte essentie, komt de raadselachtige magie van de liedjes vanzelf bovendrijven.

genre: muziek

Trio TAV

Trio TAV is verfijnd gitaarspel, puur akoestisch. 3 gitaristen, met ieder hun eigen timbre, weten elkaar muzikaal te inspireren to verrassende interpretaties. Bv. Spaanse & Zuid-Amerikaanse folksongs.

genre: muziek

Ton Alone

Zang en gitaar. Nederlands en Engels. Eigen nummers en jaren 60/70. Neil Young, Bob Dylan, Rolling Stones, Simon&Garfunkel. Eerder opgetreden als 'T&T', 'J,P,T&T-band' en 'Met Passie & Plezier'.

genre: muziek

Together Apeldoorn

Wij spelen als duo een uiteenlopend muzikaal (Top 2000) repertoire voor allerlei gelegenheden onder de toepasselijke naam Together-Apeldoorn. Dorine zingt en Michel begeleidt op gitaar en zang.

genre: muziek

INDIAN SUMMER

2 Gitaren,1 bas en 1 drummer. Soms solozang maar vaak close harmony. De muziek is vaak intiem zoals dit bij een Indian Summer hoort. Covers van o.a. CSN&Y, Tom Petty, Jackon Browne en eigen werk

genre: muziek

Hans Brouwer

Ik zing liedjes en begeleid mezelf op de gitaar. Ik heb voldoende repertoire voor 15 uur muziek. Voor allerlei smaken wel iets te kiezen, dus. Het is mijn hobby. Zie mijn site.

genre: muziek

Stringbean

Akoestische Amerikaanse folk blues

genre: muziek

Charlotte Woudenberg

Ik zing voor u Nederlands- en Engelstalige popsongs en ballads, Mijn voorkeur gaat naar Nederlandstalige muziek maar ben ook groot fan van ABBA waarvan ik ook diverse songs in mijn repertoire heb.

genre: muziek

Bernard Brogue

Met zijn combinatie van folk en jazz is singer-songwriter Bernard Brogue geliefd in Nederland en Schotland. De man weet hoe hij goede, pakkende melodieën moet schrijven (Music Maker, 2013)

genre: muziek

Apeldoorns Cither Ensemble String Music

wij tellen 9 leden en spelen goed in het gehoor liggende melodieën tot licht klassieke muziek. Een aantal leden speelt ook dwarsfluit en de tenorblokfluit, prachtige combinatie met de akkoordcither.

genre: muziek

Atelier Ireen

Een creatief gezelschap laat hun twee- en driedimensionaal werk zien. Vooral beelden van klei maar ook beelden van hout, acrylschilderijen en foto's. Alles in een prachtige expositie op het erf.

genre: beeldend

Grace Reece

Vrolijke lieve ervaren zangeres zingt met orkestband of mijn collega Alvin Herby We houden ervan om de mensen blij te maken en spelen Engels en Nederlands

genre: muziek

Espinas Latinas

Espinas Latinas is een Apeldoornse Latin Jazz band, bestaande uit 9 ervaren, enthousiaste muzikanten met een zomers repertoire: salsa, merengue, bachata, mambo, chachacha en een enkele bolero.

genre: muziek