IK BEN GASTHEER/VROUW

Heb je een plek in de stad of een van de dorpen van Apeldoorn waar je artiesten kunt ontvangen? Boek dan hieronder de artiest van je keuze.
Bijna alle plekken zijn geschikt, behalve reguliere podia en commerciële locaties. Dus kom maar op met die huiskamers, voetbalvelden, tuinen en verzorgingshuizen. Overal waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Laat zien hoe gastvrij Apeldoorn is. Koffie en thee krijg je er van ons (beter gezegd: van Albert Heijn) gratis bij!

 

Zoek hieronder naar de kunstenaar of artiest die bij je past. Heb je er een gevonden, dan klik je op ‘boek nu’ om je boekingsverzoek in te dienen.

 

Wanneer de artiest met je in zee wil, kun je samen verdere afspraken maken. Deze match wordt opgenomen in de agenda van de website.

Een artiest treedt drie keer een half uur op. Het publiek wisselt steeds.

 

Let op: boekingen zijn alleen mogelijk tot 1 april 2023! 

maak je keuze

Galerie/Atelier pART2u

Schilderijen van Carel Velthoen en cursisten in atelier/galerie pART2u in Lieren

genre: beeldend

Tuesday at Tony's

Tuesday at Tony's is een vierkoppige band, die eigen werk speelt: melodieuze pop met meerstemmige zang en een vleug rock!

genre: muziek

Static Line

Onze band bestaat uit Marco Driessen, Junus Tapilawatin, Arie Hatumena en Roy Francke. Wij spelen Engelstalige eigen nummers, covers en enkele Indonesische liedjes. Semi akoestisch, licht versterkt.

genre: muziek

Bastiaan Prasa

Ik speel zelf geschreven, dromerige, melancholieke songs op akoestisch gitaar en zang. Voorbeelden zijn te horen via de bijgevoegde link. Daarnaast heb ik een breed repertoire aan akoestische covers.

genre: muziek

Duo Bagage

Duo Bagage(Hugo de Jong piano & Ton van der Gaag zang) brengt bestaande chansons (o.a. Reggiani, Aznavour Frans gezongen) en Nederlandstalige (o.a. Roeka, Shaffy) (luister-) liedjes ten gehore.

genre: muziek

English Theater Apeldoorn

De nieuwe internationale amateurtheatergemeenschap van Apeldoorn presenteert met trots scenes uit hun hedendaagse toneelstuk 'Together Alone' (in het Engels).

genre: theater

Black Coffee Rebels

Geen suiker, geen melk. Onvervalste gitaarmuziek; Rockablilly met een vleugje blues en country. Nieuwsgierig? Check onze Facebook pagina of... Boek ons voor CBJB2023!

genre: muziek

Mudanthe

Mudanthe wil mensen van allerlei nationaliteiten, culturen en leeftijden met elkaar verbinden en maakt daarbij gebruik van activiteiten op het gebied van kunst, in de breedste zin van het woord.

genre: muziek

Wanrooy

"Ik aai het hart en prik in de ziel", zo omschrijft de Zwolse tekstdichter, auteur en componist Ronald Wanrooy zijn repertoire. Zelf kwalificeert de kunstenaar zich meer als een zingende verteller.

genre: theater

Van Alles Wat

De liedjes (folk,(neder-)pop, rock), de instrumenten (viool, basgitaar en alles daartussenin) en de mensen (knettergek tot gestoord): Van Alles Wat.

genre: muziek

Remy

Hoi mijn naam is Remy, in de link een filmpje met impressie wat je kan verwachten.

genre: muziek

Evident

Meeslepende tweestemmigheid, pakkende liedjes, zowel Engels- als Nederlandstalig en dat alles begeleid op gitaar; dat somt Evident het beste op, bestaande uit Naomi en Jelmer.

genre: muziek

Méli-Mélo

Wij spelen wereldmuziek uit vooral Oost-Europa en Latijns-Amerika. Vrolijk, melodramatisch, met improvisaties en verrassende ritmes.

genre: muziek

Apeldoorns Cither Ensemble String Music

Wij spelen van goed in het gehoor liggende melodie???«n tot licht klassieke muziek, afhankelijk van jaargetijde of de locatie waar wij gaan spelen.

genre: muziek

Pop & Rock Koor Apeldoorn

Pop en Rock Koor Apeldoorn is hip, dynamisch en 'out of the box'. De groep zingt met een krachtige sound, waarbij de combinatie van goed en gezellig heel belangrijk is!

genre: muziek, overig

Spelend Verhalen

Wil je weten wat een prins-baby, een niet-vaders-mooiste-meisje en een wasmand vol zakdoeken met elkaar te maken hebben? Kom dan naar de voorstelling van Spelend Verhalen.

genre: theater

The Thom Robin Band

The Thom Robin Band speelt eigen geschreven muziek met inspiratie uit de blues, rock en R&B. Zowel akoestisch als elektrisch worden alle hoeken van de genres gespeeld.

genre: muziek

Je dis jeudi

Je dis jeudi is een akoestisch duo dat mooie luisterliedjes brengt. Esther zingt en Hans begeleidt op gitaar en zingt. Naast Engelstalige nummers speelt het duo ook mooie Franse chansons.

genre: muziek

VocalNUL55

VocalNUL55: wij zijn een ambitieus en gezellig popkoor in Apeldoorn! Gestart in 2015. We zingen met een enthousiaste groep mensen onder leiding van onze jonge professionele dirigent.

genre: muziek

Vertelgenootschap Apeldoorn

Wij zijn 12 enthousiaste verhalenvertellers. Verbonden door de liefde voor het vertellen van verhalen uit alle windstreken.

genre: literatuur

Justfollow

Zin in een muzikale tijdloze covervlucht langs bekende en minder bekende nummers? Soms het origineel vertolkend, soms overgoten met een eigen muzikale saus of sound. Geniet van ervaren muzikanten

genre: muziek

De Mannen

Twee mannen, twee vrienden. Met hernieuwde energie en vernieuwd repertoire brengen we leuke eigen liedjes en covers.

genre: muziek

INDIAN SUMMER

Vier enthousiaste mannen delen hun passie door samen muziek te maken. Met gitaren, akoestische bas en cajon. Met 1 tot 4 stemmen brengen ze easy listening maar ook up-tempo songs. Covers + eigen werk

genre: muziek

Theater zonder Grens

Theater zonder Grens is een multi-culturele groep, zij brengen muziek, verhalen en poëzie, mini drama en veel plezier

genre: theater, muziek

Lost Tracks

Herkenbare, maar niet te voor de hand liggende popcovers in een akoestisch jasje... Voorheen in een band, nu als duo; Een gitaar, twee stemmen; muziek zonder opsmuk.

genre: muziek

Elly Spruyt

Een lied zo zingen dat het binnenkomt, is mijn passie. Tekst heeft lading, misschien niet voor ieder, maar altijd wel voor iemand. Dat maakt zingen zo uniek. Ik wissel af met soms ook 'n eigen gedicht

genre: muziek, literatuur

Mannen van Lood

De Mannen van Lood raken je met hun liedjes op een prettige manier. In hun teksten steken ze de draak met de pijnlijke, wat schrijnende kant van het leven. Meezingen mag. Graag zelfs!

genre: muziek

Charlotte Woudenberg

Ik heb een breed repertoire aan popsongs en ballads in het Nederlands en Engels. Veel songs uit de jaren '70, '80 en '90 maar ook hedendaagse songs van bijvoorbeeld Jaap Reesema.

genre: muziek

KicK some KinKs

Kick Some KinKs. Een internationale The KinKs tribute band .We zijn niet zomaar een KinKs Tribute band . Elk optreden is een explosie van enthousiasme en plezier .

genre: muziek

KSH Egerländerkapel

Wij kunnen voor u een gezellige middag organiseren. We spelen voor u egerländermuziek in alle stijlen.

genre: muziek

de Cithara's

Ons citerspel is luistermuziek. Diverse genres, variërend van licht klassiek tot volksmuziek, geestelijke muziek en evergreens. De citer heeft een zacht, lieflijk geluid en is rustgevend.

genre: muziek

FellowZ

We houden van samen zingen en muziek maken. Onze nummers gaan van John Mayor tot the Beatles, maar ook onbekende country- en folknummers worden op geheel eigen wijze vertolkt.

genre: muziek

The College Barbers

Zingen met niets meer of minder dan je eigen stem, zonder begeleiding. Muziek maken en voelen. Vierstemmig, met mooie barbershop-akkoorden. Songs die gaan over liefde, vreugde en verdriet in het leven

genre: muziek

Mario van Eeren

Instrumentale gitaarmuziek, prettig om naar te luisteren tijdens een borrel. Jazz, Latin, licht klassiek en Easy listening.

genre: muziek

The Shivvd

Met Apeldoornse roots brengt dit trio kleinkunstige liederen ten gehore met een eigen muzikale inslag. Gedragen door een toetsenkunstenaar combineren Henk en Joëlle kleine popsongs met jazzinvloeden.

genre: muziek

Vrouwenkleinkoor Elle Chante

Elle Chante zingt een nieuw repertoire. Liederen over de lente en over de schoonheid van de natuur. Meerstemmig en sfeervol. Vrolijk en intiem.

genre: muziek

Granada Ensemble

Het Granada Ensemble bestaat uit 4 ervaren gitaristen en speelt onder andere klassieke-, Spaanse-, en Zuid-Amerikaanse muziek op de Spaanse gitaar.

genre: muziek

Jan Roelofsen

Ik ga wat werken voor cello solo spelen. Van Bach tot modern.

genre: muziek

Margot Otten

Try-out cabaret (one-woman-show) "ik ga daten" Lachen om herkenbare complicaties en obstakels bij het succesvol daten.

genre: theater, overig

Sietse

Sietse speelt op gitaar poëtische liedjes uit eigen werk. Al een aantal jaren is hij actief als singer-songwriter en wil hij graag zijn verhalen door de muziek met iedereen delen.

genre: muziek

DivaPower

DivaPower is een vocalgroup van elf enthousiaste vrouwen. We zingen meerstemmig en houden van jazz en pop. We maken van het optreden een klein feestje!

genre: muziek

Bert Spiertz

Bert Spiertz speelt 6 en 12 snarige akoestische gitaren met eigen nummers over het stadsleven, dag en nacht, met sferen van rivier en landschap. Mooie verwevende gitaar melodieën en zang.

genre: muziek

Rechts van het midden

Rechts van het midden is dé groep voor improvisatietheater uit Apeldoorn. Wij improviseren korte scenes en liedjes op basis van suggesties uit het publiek. Kom en laat ons spelen wat jij wilt zien!

genre: theater

Hot Toddy

We zijn een folkgroep van 8 muzikanten en maken vooral Ierse en Schotse muziek.

genre: muziek

Live Poets Society

Live Poets Society is een akoestisch duo door de wol geverfde muzikanten dat elkaar heeft gevonden op jacht naar het perfecte liedje. Sferische klanktapijten en poetische bespiegelingen.

genre: muziek

ShortDay akoestisch duo

Concert thuis? Haal ShortDay in huis! Sandra (zang) en Cor (gitaar) vormen akoestisch duo ShortDay. Zij spelen voor u covers van mooie luister liedjes afgewisseld met swingende nummers van alle tijden

genre: muziek

Theatersportgroep het GROOTkapitaal

Het GROOTkapitaal (top 6 beste uit NL en Vl) speelt improvisatie-comedy met lijfspreuk: 'We zijn onze fundamenten als ornamenten gaan beschouwen, het GROOTkapitaal maakt het weerloze weer weerbaar.'

genre: theater

Three Guys Named Joe

Een bas, een gitaar, een cajon en drie prachtige stemmen. Een vleugje Americana, wat bluegrass, mooie luisterliedjes en mooie verhalen. Genieten met dit Amsterdamse trio!

genre: muziek

The Lot

Deze band speelt een mooie mix van bekend en onbekend werk. Melancholie steekt hier en daar de kop op, vaak swingt The Lot aanstekelijk en altijd regeert de melodie. Tot ziens, tot The Lot!

genre: muziek

Duo ToDo

Als frontman van Handsome Molly treed ik nu een keer solo op. Tijdens dit relaxte akoestische optreden word ik bijgestaan door mijn eigen Dominique. Easy listening en swingende blues.

genre: muziek

Take notes

Wij zijn een 5 koppig bandje dat versterkt akoestisch de mooiste hits speelt. Van Janis Joplin tot Harry Styles. We bestaan al 15 jaar in de huidige setting en onze energie spat van het podium.

genre: muziek

Heron Lane

Deze coverband zonder drummer brengt een breed en herkenbaar repertoire, van Peggy Lee tot Bonnie Raitt, van Danny Vera tot de Rolling Stones, van Adele tot Huub van der Lubbe, gecombineerd kan ook.

genre: muziek

Kim & Andre

Kim & Andre spelen en zingen samen als Apeldoorns popduo akoestische songs van vroeger en nu. Van "easy listening" tot vrolijke up-tempo nummers van o.a. Norah Jones Stevie Wonder, George Ezra, Anouk

genre: muziek

Tammo Tamminga

Tammo Tamminga is een singer-songwriter met een scherp randje. Hij zingt in het Gronings, Nederlands en Engels. Er is altijd tijd voor een goed verhaal samengevat in een liedje van 3 minuten

genre: muziek

Eddie Solomon

Intieme akoestische emotionele integere songs die je eventjes stil maken en je laten bezinnen over het leven, de liefde en de dood. Eddie Solomon spreekt met zijn viool, laat hem huilen en betovert je

genre: muziek

Martin van de Vrugt

Martin van de Vrugt (Deventer, 1963) is meer dan een singer-songwriter alleen: sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zichzelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica.

genre: muziek

Hans Brouwer

Ik zing liedjes met gitaarbegeleiding. Ik heb een veelzijdig repertoire van ruim 300 liedjes. Zie mijn website www.troubadourhans.nl. Desgewenst zing ik verzoeknummers.

genre: muziek

Jan Roelofsen

Ik zal nu mijn oude liefde voor de piano ten toon spreiden. Ik ga stukken spelen van Chopin, Granados, Albeniz, Mompou en Villa Lobos.

genre: muziek

Grace Reece

Mijn naam is Grace Reece en maak graag de mensen blij met leuke liedjes: Nederlands, Indisch, country, noem maar op! Ik treed op met mijn lieve vriendcollega Alvin Herbig.

genre: muziek

Bas, Willem, Aad en ik

De schrijvers Bas Langereis, Willem Bierman, Aad van der Waal en Reinier Groenendijk lezen eigen werk: verhalen, columns en gedichten. Willem en Aad zijn voormalige stadsdichters van Apeldoorn.

genre: literatuur

Volgeboekt

Bernard Brogue

"Zijn songs zijn vol emotie, warmte en overgave, soms troosteloos en mysterieus, maar altijd met een pakkende melodielijn."

genre: muziek
lees meervolgeboekt

Mister Mister

MISTER MISTER POWERDUO Tweestemmige zang, drums, bas, gitaar en toetsen allemaal gespeeld door maar twee heren. Het repertoire is zeer divers van soul, ballads & disco tot country en reggae.

genre: muziek
lees meervolgeboekt

aPOPpoldro Popkoor

We zingen voornamelijk Nederlands en Engelstalig, oude en nieuwe top 40 hits. De meeste uitgevoerd in een verfrissende nieuwe stijl waarbij het (zang)plezier bovenaan staat.

genre: muziek
lees meervolgeboekt

Dodargh

We spelen Ierse, Engelse en Amerikaanse folkmuziek. Gevoelige ballades, vrolijke liedjes, en soms ook steviger dans- en folkrockritmes. Meestal akoestisch, met veel verschillende instrumenten.

genre: muziek
lees meervolgeboekt

ANDY

Populair repertoire; Engels, Nederlands, Duits. Engels is wel de basis.

genre: muziek
lees meervolgeboekt

Gijs Verhoog

Ik schilder voornamelijk landschappen. Winterlandschappen hebben mijn voorkeur, met name de luchten. Na een hersenbloeding ben ik als rechtshandige naar linkshandig schilderen overgegaan.

genre: beeldend
lees meervolgeboekt

Musesi

Een groep enthousiaste zangers, zangeressen en toneelspelers nemen jullie mee in de wereld over taboes die wij op pakkende en grappige wijze met onze medemens willen delen.

genre: theater, muziek
lees meervolgeboekt

UKE22

UKE22 brengt de songs van de Ierse supergroep U2, met ukelele, bas en drums, terug tot de naakte essentie. De raadselachtige magie die in de liedjes verscholen zit, komt zo als vanzelf bovendrijven.

genre: muziek
lees meervolgeboekt

Together Apeldoorn

Wij maken samen lekkere (Top 2000) muziek onder de toepasselijke naam Together - Apeldoorn. Dorine zingt en Michel begeleidt op gitaar en met zang. Van Rock&Roll tot de Zeros, Listen to the Music!

genre: muziek
lees meervolgeboekt