Hollands

Zoek en boek artiesten

Pop/Rock
Social Depths

Social Depths

Wij zijn Social Depths! We zijn een alternatieve rockband en bestaan uit Cas: lead zang + gitaar Roos: bass, backing vocals Jochem: gitaar Bart: backing vocals, samples Rik: Toetsen Meike: drums We zijn allemaal enthousiaste muzikanten en maken vooral eigen nummers maar hier en daar komt er vaak ook zeker een covertje voorbij. Onze inspiraties zijn Metallica, Muse maar ook dingen zoals

Bekijken
Muziek
Frans Leeuwangh

Frans Leeuwangh

Ik speel al vanaf mijn 14e jaar, heb in verschillende bandjes/cabarets gespeeld op accordeon. Heb nu een digitale accordeon, waarmee ik veel klanken kan oproepen.

Bekijken
Klassiek
Resonans

Resonans

RESONANS: de magistrale klank van nyckelharpa's. De nyckelharpa of sleutelvedel werd aan het eind van de middeleeuwen korte tijd in half Europa gebruikt. Verdrongen door de oprukkende violenfamilie overleefde het instrument in een kleine enclave in Zweden. Daar maakte denyckelharpa een stormachtige technische ontwikkeling door. Het resultaat: een geavanceerd instrument met een magistrale klank.

Bekijken
Pop/Rock
D. Bernard

D. Bernard

Singer-songwriter D.Bernard (Diederik Wentink) woont in Haarlem, maar groeide op in Apeldoorn. Met zijn melancholische pianomuziek zorgt hij voor een unieke ervaring in een intieme setting!

Bekijken
Beeldend
Anita Huernink

Anita Huernink

Schilderijen uitgevoerd in verschillende technieken. Onder andere olieverf fijnschilderen.

Bekijken
Beeldend
Wiebe van Dingen

Wiebe van Dingen

Beeldend kunstenaar Wiebe van Dingen (1954) haalt zijn inspiratie uit o.a. de natuur, (bodem)vondsten, teksten en ontmoetingen. Door zijn onderzoekende houding ontwikkelde zich een gevoel voor schoonheid, menselijke verhoudingen en natuurlijke processen. Inmiddels gepensioneerd geniet hij van de tijd om mooie dingen te maken en er over te vertellen. Vragen stellen mag:-)

Bekijken
Literatuur
Kevin de Haan

Kevin de Haan

Mijn naam is Kevin de Haan. Entertainer pur sang. Met mijn gedichten maak ik mensen graag aan het lachen en ontroer ze waar nodig is. Graag zou ik bijdrage willen leveren aan Cultuur bij je buur. Hopelijk tot snel

Bekijken
Klassiek
Adoorn Duo

Adoorn Duo

Het Cello & Piano Duo (Fatou, pianiste en Glòria, celliste) is in Apeldoorn geboren. Met een internationale carrière en passie voor klassieke muziek - van Schumann tot Beethoven - geven wij stem aan talentvolle vrouwelijke componisten zoals Nadia Boulanger en Henriëtte Bosmans. Onze concerten zijn een betoverende reis waar traditie en innovatie samenkomen je meevoert in de magie van harmonie.

Bekijken
Pop/Rock
Bastiaan Prasa

Bastiaan Prasa

Hoi Apeldoorn & Ugchelen, houden jullie van semi-akoestische folkpoprocksoul-n'-roll? Ik kom graag zo'n vijftien eigen liedjes en covers voor jullie spelen. Ook heb ik een lijst met covers die ik op verzoek speel. Klik op de YouTube-link voor een indruk. In de lente ben ik weer lekker gladgeschoren en trouwens, wellicht komt er een special guest mee. Wordt vervolgd! ;) Grt. Bastiaan Prasa

Bekijken
Klassiek
Apeldoorns Cither Ensemble String Music

Apeldoorns Cither Ensemble String Music

Wij spelen van goed in het gehoor liggende melodieën tot licht klassieke muziek en mooie filmmuziek. Ook het jaargetijde of de locatie waar wij muziek maken speelt mee in onze muziekkeuze.

Bekijken
Overig
Het Vertelgenootschap

Het Vertelgenootschap

Het Vertelgenootschap bestaat uit 12 enthousiaste verhalenvertellers. We vertellen verhalen voor een klein en groot publiek. Voor jong en oud. Het kunnen sprookjes, mythologische verhalen, vertellingen uit het gewone leven, verhalen over Apeldoorn, streekverhalen of verhalen uit verre culturen zijn. Sommige verhalen zijn spannend, andere humoristisch of ontroerend. Laat u vooral verrassen.

Bekijken
Pop/Rock
de Reikhals en de OOgwenkjes

de Reikhals en de OOgwenkjes

Geen covers, geen herinterpretaties, maar gewoon eigen gemaakte liedjes uit de koker van een twijfelaar, die opgejaagd wordt door een vaag verlangen. Kun je met passie en bevlogenheid zingen over twijfel? Wie gaat dat beantwoorden....

Bekijken

Geen artiesten meer gevonden

Geen artiesten meer gevonden