Voor gastvrouw en gastheer

Heb je een plek in Apeldoorn of rondom Apeldoorn?

Heb je een plek in de stad of een van de dorpen van Apeldoorn waar je artiesten kunt ontvangen? Boek dan hieronder de artiest van je keuze.
Bijna alle plekken zijn geschikt, behalve reguliere podia en commerciële locaties. Dus kom maar op met die huiskamers, voetbalvelden, tuinen en verzorgingshuizen. Overal waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Laat zien hoe gastvrij Apeldoorn is. Koffie en thee krijg je er van ons gratis bij!

Zoek hieronder naar de kunstenaar of artiest die bij je past. Wanneer de artiest met je in zee wil, kun je samen verdere afspraken maken. Deze match wordt opgenomen in de agenda van de website.

Een artiest treedt drie keer een half uur op. Het publiek wisselt steeds.

Boeken is mogelijk vanaf 1 februari 2024!

Zoek en boek artiesten

Muziek
Frans Leeuwangh

Frans Leeuwangh

Ik speel al vanaf mijn 14e jaar, heb in verschillende bandjes/cabarets gespeeld op accordeon. Heb nu een digitale accordeon, waarmee ik veel klanken kan oproepen.

Bekijken
Klassiek
Resonans

Resonans

RESONANS: de magistrale klank van nyckelharpa's. De nyckelharpa of sleutelvedel werd aan het eind van de middeleeuwen korte tijd in half Europa gebruikt. Verdrongen door de oprukkende violenfamilie overleefde het instrument in een kleine enclave in Zweden. Daar maakte denyckelharpa een stormachtige technische ontwikkeling door. Het resultaat: een geavanceerd instrument met een magistrale klank.

Bekijken
Pop/Rock
D. Bernard

D. Bernard

Singer-songwriter D.Bernard (Diederik Wentink) woont in Haarlem, maar groeide op in Apeldoorn. Met zijn melancholische pianomuziek zorgt hij voor een unieke ervaring in een intieme setting!

Bekijken
Beeldend
Anita Huernink

Anita Huernink

Schilderijen uitgevoerd in verschillende technieken. Onder andere olieverf fijnschilderen.

Bekijken
Beeldend
Wiebe van Dingen

Wiebe van Dingen

Beeldend kunstenaar Wiebe van Dingen (1954) haalt zijn inspiratie uit o.a. de natuur, (bodem)vondsten, teksten en ontmoetingen. Door zijn onderzoekende houding ontwikkelde zich een gevoel voor schoonheid, menselijke verhoudingen en natuurlijke processen. Inmiddels gepensioneerd geniet hij van de tijd om mooie dingen te maken en er over te vertellen. Vragen stellen mag:-)

Bekijken
Literatuur
Kevin de Haan

Kevin de Haan

Mijn naam is Kevin de Haan. Entertainer pur sang. Met mijn gedichten maak ik mensen graag aan het lachen en ontroer ze waar nodig is. Graag zou ik bijdrage willen leveren aan Cultuur bij je buur. Hopelijk tot snel

Bekijken
Klassiek
Adoorn Duo

Adoorn Duo

Het Cello & Piano Duo (Fatou, pianiste en Glòria, celliste) is in Apeldoorn geboren. Met een internationale carrière en passie voor klassieke muziek - van Schumann tot Beethoven - geven wij stem aan talentvolle vrouwelijke componisten zoals Nadia Boulanger en Henriëtte Bosmans. Onze concerten zijn een betoverende reis waar traditie en innovatie samenkomen je meevoert in de magie van harmonie.

Bekijken
Pop/Rock
Bastiaan Prasa

Bastiaan Prasa

Hoi Apeldoorn & Ugchelen, houden jullie van semi-akoestische folkpoprocksoul-n'-roll? Ik kom graag zo'n vijftien eigen liedjes en covers voor jullie spelen. Ook heb ik een lijst met covers die ik op verzoek speel. Klik op de YouTube-link voor een indruk. In de lente ben ik weer lekker gladgeschoren en trouwens, wellicht komt er een special guest mee. Wordt vervolgd! ;) Grt. Bastiaan Prasa

Bekijken
Klassiek
Apeldoorns Cither Ensemble String Music

Apeldoorns Cither Ensemble String Music

Wij spelen van goed in het gehoor liggende melodieën tot licht klassieke muziek en mooie filmmuziek. Ook het jaargetijde of de locatie waar wij muziek maken speelt mee in onze muziekkeuze.

Bekijken
Overig
Het Vertelgenootschap

Het Vertelgenootschap

Het Vertelgenootschap bestaat uit 12 enthousiaste verhalenvertellers. We vertellen verhalen voor een klein en groot publiek. Voor jong en oud. Het kunnen sprookjes, mythologische verhalen, vertellingen uit het gewone leven, verhalen over Apeldoorn, streekverhalen of verhalen uit verre culturen zijn. Sommige verhalen zijn spannend, andere humoristisch of ontroerend. Laat u vooral verrassen.

Bekijken
Pop/Rock
de Reikhals en de OOgwenkjes

de Reikhals en de OOgwenkjes

Geen covers, geen herinterpretaties, maar gewoon eigen gemaakte liedjes uit de koker van een twijfelaar, die opgejaagd wordt door een vaag verlangen. Kun je met passie en bevlogenheid zingen over twijfel? Wie gaat dat beantwoorden....

Bekijken
Muziek
The College Barbers

The College Barbers

College Barbers zijn een Apeldoorns koor van een kleine 22 mannen, die zingen in barbershopstijl. Vrolijke muziek, vierstemmig, zonder begeleiding. Wij houden onze repetities al sinds jaar en dag in Apeldoorn-Zuid, maar sinds kort op een nieuwe plek: Buurtcentrum 't Vogelnest aan de Spreeuwenweg, elke woensdagavond. We oefenen serieus, maar het koor is ook een soort vriendenclub.

Bekijken

Geen artiesten meer gevonden

Geen artiesten meer gevonden