De optredens zijn gratis bij te wonen en je hoeft je bezoek niet vooraf aan te melden. In onderstaande agenda kun je zien welke optredens er waar zijn en op welk moment. Maak zelf je keuze en stippel je route uit. Op elke locatie word je ontvangen door een gastheer of -vrouw die je wegwijs maakt in huis of tuin. Als goede buur houd je je uiteraard aan de instructies van je gastheer/vrouw.

Je maakt hieronder je eigen programma door je favorieten te markeren. Op de pagina ‘Mijn Programma’ (via het hartje bovenin) zie je vervolgens je eigen favoriete optredens.

Wordt het jou echt teveel, al die honderden blokjes? Of heb je geen printer? Haal dan een geprinte versie van het hele programma bij de balie van GIGANT.

Veel plezier!

NB: Deelname aan een van de voorstellingen betekent dat je ermee akkoord gaat dat foto- of filmopnames ervan gebruikt kunnen worden voor publicitaire uitingen van Cultuur bij je buur.

EXTRA, EXTRA!

Ben je slecht ter been? Dan kun je je hier opgeven voor een speciaal arrangement. Je wordt opgehaald en bezoekt 3 voorstellingen op toegankelijke gastlocaties en daarna weer thuisgebracht.

Vanaf 1 februari 2024 komen hier de eerste optredens te staan!

Programma