Literatuur

Zoek en boek artiesten

Klassiek
Jan Roelofsen

Jan Roelofsen

In 1901 richtte Enrique Granados in Barcelona een pianoacademie op en sinds dat jaar bloeit er een enorme pianocultuur in de Catalaanse hoofdstad. Een bijna onbekend fenomeen. Sinds 1950 wordt er ook nog eens jaarlijks het pianoconcours van Maria Canals georganiseerd. Graag wil ik wat pianowerken laten horen van componisten die een leidende rol in deze pianocultuur hebben gespeeld.

Bekijken
Muziek
Sietse

Sietse

Sietse Terpstra is een singer songwriter met poëtische teksten. Hij begeleid zichzelf daarbij op gitaar.

Bekijken
Pop/Rock
Kim en André

Kim en André

Kim & André spelen en zingen samen als duo akoestische popnummers met een eigen twist van bijvoorbeeld Ed Sheeran, Pink, Tracy Chapman, Anouk, Stevie Wonder, Adele en vele anderen. Op (tuin)feestjes, recepties en andere gelegenheden omlijsten wij het muzikaal voor u met rustige achtergrondmuziek. Met onze eigen geluidsapparatuur passen we het geluid perfect aan voor uw omgeving.

Bekijken
Muziek
Martin van de Vrugt

Martin van de Vrugt

Martin van de Vrugt (Deventer, 1963) is meer dan een singer-songwriter alleen: sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica. In zijn jeugd geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young maar later ook de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues.

Bekijken
Muziek
Eddie Solomon

Eddie Solomon

Intieme akoestische emotionele songs die je eventjes stil maken en je laten bezinnen over het leven, de liefde en de dood. Eddie Solomon spreekt met zijn viool, laat hem huilen en betovert je.

Bekijken
Theater
Rechts van het Midden

Rechts van het Midden

Rechts van het Midden is dé improvisatietheatergroep uit Apeldoorn. Op basis van suggesties uit het publiek spelen wij korte scènes of zingen we liedjes. Denk aan: bezoekers van de huishoudbeurs die ondertussen de moord op hun kat beramen of twee collega’s die een spannend groot geheim blijken te delen. Jij vraagt en wij spelen het!

Bekijken

Geen artiesten meer gevonden

Geen artiesten meer gevonden