Muziek

Zoek en boek artiesten

Muziek
Wounded Healers

Wounded Healers

Wij zijn Leo en Jordy en noemen onszelf “The Wounded Healers”. We schrijven en spelen beiden al een tijdje onze eigen songs en zijn dit nu als duo gaan doen. De liedjes gaan over onze eigen persoonlijke groei en spirituele ontwaking die bij ons beiden vanuit een burn-out situatie zijn ontstaan. We zingen harmonisch samen, begeleid met onze akoestische gitaren.

Bekijken
Muziek
Spoken Brothers & Tarik Eddial

Spoken Brothers & Tarik Eddial

Spoken Brothers : Verbinding door woordkunst Ferrucci en Chefrany Laitenu, twee broers geboren in Apeldoorn, vormen samen het Spokenword duo Spoken Brothers. Met een passie voor woordkunst nemen ze je mee op een ontdekkingsreis door de kracht van taal. Begeleid door Tarik Eddial op de Hand Pan wat zorgt voor een bijna magische sound.

Bekijken
Klassiek
Marga en Herman

Marga en Herman

Wij zijn Marga Menninga en Herman van de Velde. Wij zijn een accordeon duo. Marga is bevoegd muziekdocente met een Conservatorium opleiding Accordeon. Herman heeft nu zo'n acht jaar les van haar gehad. Momenteel gebruiken wij deze lestijd om te oefenen voor dit optreden. Wij spelen Rieding, Pachelbel, maar ook Bach of Piazzolla. Helaas hebben wij nog geen promotie materiaal.

Bekijken
Pop/Rock
de Reikhals en de OOgwenkjes

de Reikhals en de OOgwenkjes

Geen covers, geen herinterpretaties, maar gewoon eigen gemaakte liedjes uit de koker van een twijfelaar, die opgejaagd wordt door een vaag verlangen. Kun je met passie en bevlogenheid zingen over twijfel? Wie gaat dat beantwoorden....

Bekijken
Muziek
Sietse

Sietse

Sietse Terpstra is een singer songwriter met poëtische teksten. Hij begeleidt zichzelf daarbij op gitaar.

Bekijken

Geen artiesten meer gevonden

Geen artiesten meer gevonden