Ik ben bezoeker

De optredens zijn gratis bij te wonen en je hoeft je bezoek niet vooraf aan te melden. In onderstaande agenda kun je zien welke optredens er waar zijn en op welk moment. Maak zelf je keuze en stippel je route uit. Op elke locatie word je ontvangen door een gastheer of -vrouw die je wegwijs maakt in huis of tuin. Als goede buur houd je je uiteraard aan de instructies van je gastheer/vrouw.

Je maakt hieronder je eigen programma door een dag te kiezen en vervolgens op ‘persoonlijke print’ te klikken. Je kiest dan de artiesten waar jij naartoe wil en printen maar!

Veel plezier!

Ben je slecht ter been? Dan kun je je opgeven voor een speciaal arrangement. Je wordt opgehaald en bezoekt 3 voorstellingen op toegankelijke gastlocaties en daarna weer thuisgebracht. Welke 3 dat zijn en hoe je je kunt opgeven, wordt nog bekend gemaakt.

NB: Deelname aan een van de voorstellingen betekent dat je ermee akkoord gaat dat foto- of filmopnames ervan gebruikt kunnen worden voor publicitaire uitingen van Cultuur bij je buur.